Om Bandet


*Jazz Band Kolding er et fritids bigband, for musikere med interesse for bigband jazz.   

   Orkestret fungerer som forening og amatørensemble.

* Orkestrets musikform tager primært udgangspunkt i den traditionelle sangskat for

   bigband swing og jazz, suppleret med andre bigband  kompositioner.

* Orkestrets antal medlemmer udgør traditionel bigband besætning, eventuelt tilknyttet

   vokale solister.


Jazzband Kolding er et velspillende fritids bigband, under ledelse af dirigent Anders Kjerkegaard, hvor interessen for den gode ’bigband-sound’ er et bærende element og hvor medlemmernes fælles ønske og vision om, at løfte den musikalske overligger til bedst mulig, har ført orkestret frem til et musikalsk flot niveau.


Grundlaget for de gode musikalske resultater, ligger bland andet i orkestermedlemmernes store glæde ved musikken og derved en høj mødedeltagelse ved den ugentlige samspilsaften. Den positive korpsånd i orkestret, er en bærende faktorer for Jazzband Koldings fremadgående resultater. Det værdsættes, at vi skal hygge os, og at vi hygger os bedst, når vi spiller godt.


VORES MUSIK

Jazzband Koldings repertoire spænder bredt fra de klassiske big band kompositioner af Count Basie, Duke Ellington, Red Garland, Glen Miller, Richard Rogers og nyere musik med kompositioner af nulevende komponister og arrangører som Bob Mintzer og Sammy Nestico.


Jazzband Kolding er på trods af rødderne i swing musikken ikke blege for at berøre de fleste stilarter og kan derfor til enhver tid skræddersy repertoiret til enhver lejlighed, Latin, Rock, Blues, Swing, Bossa, Pop og såfremt det ønskes, kan Jazzband Kolding også levere et repertoire af danske slagere, To Lys på et Bord, Den lille Lysegrønne Sang, To be og not to be. m.fl. ”Vi spiller gerne for dig” så tag en uforbeholden kontakt til os og lad os drøfte dit arrangement.

GØR DIT NÆSTE ARRANGEMENT TIL EN SUCCES...

Med Jazzband Kolding får du et stort veloplagt akustisk orkester, ikke noget med playback, tonecontrol eller lignende, men ægte og levende musik, der med godt humør siger: " Vi spiller gerne for dig".


Holder du af god swingende musik er Jazzband Kolding lige noget for dit arrangement


Uanset hvad dit arrangement drejer sig om, stort eller mindre, så ring eller skriv til os med lidt information om tid og sted, så modtager du lynhurtigt et helt uforpligtende tilbud